Zărneşti Challenge anunţă Campionatul Naţional de Enduro - Etapa a II-a

Zărneşti Challenge anunţă desfăşurarea celei de-a două etape a Campionatului Naţional de Enduro ce se va desfăşura în zona circuitului de motocros Zarneşti - Brebina, judeţul Braşov, în weekend-ul 15-16 iulie 2017.

Concursul va fi organizat de către clubul JITSU Zarneşti, care invită pe această cale înscrierea sportivilor la concurs şi încurajează publicul larg să participe pentru a cunoaşte spectaculozitatea şi provocările acestui sport cu motor.

La concurs se pot înscrie sportivi din clasele profi, amatori, hobby, fete şi veterani, la final premianţii primind premii în produse. Taxa de participare este de 260 lei, iar sportivii se pot înscrie pe website-ul oficial http://zarnestichallenge.ro, pagina oficială de Facebook sau înainte de concurs la circuitul de motocross de la Brebina. Regulamentul de participare la concurs pentru sportivi poate fi găsit pe site-ul oficial al Federaţiei Romane de Motociclism www.frm.ro

Accesul pentru publicul larg este gratuit, iar organizatorii invită spectatori să susţină favoriţii. Startul competiţiei se dă la ora 12:00, în data 15.07.2017 şi ora 9:00 pe 16.07.2017, din complexul circuitului de motocross Brebina, judeţ Braşov, în apropierea oraşului Zărneşti.

Concursul de enduro este organizat pentru a stimula publicul să cunoască şi participe la sporturi cu motor pe două roţi, sporturi ce încurajează competiţia şi peseverența. Enduro este dincolo de spectacol şi adrenalină, performanță și impune tehnicitate, disciplină şi multă muncă.