Free in Cluj

Festivalul Turcesc Cluj 2017


Între 14-16 iulie suntem așteptați la Sala Sporturilor „Horia Demian” pentru Festivalul Multiculturalității și Festivalul Turcesc, care aduc la Cluj muzică, dansuri și tradiții de pretutindeni. Vă așteaptă reprezentații artistice și standuri în care participanți din mai multe țări vor expune costume, obiecte și mâncăruri tradiționale.

O zi din viața Deliei la Cluj


„Vă așteptăm cu drag duminică, 23 iulie, de la ora 11.30 la Librăria Humanitas, alături de invitații noștri, Delia Calancia și Florin Bican, la prezentarea cărții "O zi din viața Deliei. Așa cum le-a povestit-o trimișilor noștri speciali" cu ilustrații de Delia Calancia.”

Create with me at Platinia


La Platinia se lucrează în echipă: îndemânarea celor mari trebuie completată de creativitatea celor mici. În data de 21 iulie, atât cei mari, cât și cei mai mici dintre clienți sunt invitați să participe la atelierele de creație de la mezanin.

Cinema Cafe - Hercule Poirot


Începând din 11 iulie 2017, Doamna T ne invită în fiecare marți de la ora 20.30 la proiecția celor 8 episoade ale sezonului 5 din serialul Hercule Poirot, detective manifique.

India Sacră


În 17 și 18 iulie 2017, Cluj Center for Indian Studies, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, organizează Workshopul India Sacra. Workshopul se va desfășura la sediul Cluj Center for Indian Studies, Facultatea de Litere, str. Horea, nr. 31 și va oferi prelegeri și discuții interactive pe subiecte precum Limba sanscrită, limba sacră; India, poezie și culoare; Rabindranath Tagore, creatorul de geniu.