Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Smida Jazz Festival

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Smida Jazz Festival Share Smida Jazz Festival


O strategie excelentă pentru a convinge un potențial public să meargă la festival este să-i prezinți -măcar pe scurt- lista artiștilor ce vor cânta în festivalul cu pricina. Sau cel puțin asta s-a auzit până la noi, dar am zis că de ce să nu punem și noi la încercare această strategie pentru Smida Jazz Festival. Să încercăm așadar. GoGo Penguin – Marea Britanie (pentru prima oară în România), Bugge Wesseltoft’s New Conception of Jazz – Norvegia, Tingvall Trio – Germania, Eric Vloeimans’ Gatecrash (în premieră în România)- Olanda, The Kandinsky Effect (în premieră în România) – Franța, Sickpicnic – Ungaria, Iordache, JazzyBIT și Trompetre – România. A mers?
Cu siguranță că a mers, dar asta și pentru că s-a răspândit mult vibe-ul Smida Jazz Jestival, acel happening muzical plasat într-un cadru natural de basm. După o ediție-pilot care s-a bucurat de un succes răsunător, așa cum atât festivalierii, cât și artiștii le-au transmis organizatorilor, SJF așteaptă iubitorii de muzică și natură la cea de-a doua ediție. Între 25 și 27 august ne luăm rucsacul în spinare și ne îndreptăm negreșit spre Smida (Parcul Natural Apuseni) pentru o mini vacanță departe de oraș și migrenele de beton și ne lăsăm duși pe ritmuri de jazz și, de ce nu, și de niște activități relaxante precum tururi ghidate, campionat de badminton sau diverse ateliere. Și dacă mai vreți o fărâmâ din vibe-ul de Smida, răfoiți rapid revista până la Chestionar de Cluj – o să aveți o surpriză plăcută!
Abonamentele pot fi achiziționate în continuare on-line, de pe Eventbook, Biletmaster și Eventim, dar și off -line, de la partenerii acestora. Ne vedem musai acolo!

25 – 28 August
Smida, Cluj
www.facebook.com/smidajazz 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută