Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Rockstadt Extreme Fest 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Rockstadt Extreme Fest 2017 Share Rockstadt Extreme Fest 2017


Cel mai mare festival open air de muzică metal din țară, organizat anual în Râșnov, unul dintre cele mai idilice orășele din România, se întoarce cu a 5-a ediție! Vara această marchează în același timp aniversarea Rockstadt Extreme Fest, care de 4 ani zguduie Râșnovul cu cele mai mișto trupe de metal. Opeth, Leprous, Korpiklaani, Nile, Wolfheart, Alestorm, August Burns Red și Napalm Death au fost printre primele nume confirmate se urce în acest an pe scena festivalului, dar vă garantăm din nou că vor fi patru zile pline ce trupe ce „vor concerta pe Terenul de Biatlon de la baza cetății Râșnov în cadrul celui mai iubit și apreciat festival de muzică extremă din România.”
De ținut minte e că la Rockstadt Extreme Fest ne putem lua abonamente pe durata întregului festival (nu există bilete pe zile) dar asta nu e mare problemă având în vedere că mai greu vei convinge publicul loial să plece mai devreme de la cetată (sau să ajungă mai târziu). Dar vestea super bună e cumva legată de posibilitatea ca publicul să-și cunoască pe bune trupa favorită. Rockstadts scoate în acest an categoria VIP și face dinn sesiunile Meet and Greet momente publice – eh, în limita timpului firește. O destrămare a barierelor, o desființare a granițelor dintre public și artist – îi putem zice și așa – mișscarea este chintesența unei societăți deschise, multiculturale… ok întindem coarda.
Revenind, vă puteți lua abonamentele de pe www.rockstadtextremefest.ro și Eventim, MyTicket sau Bilete.ro. Ne vedem la cetate!

10 – 14 august
Strada Cetății, Râșnov
www.rockstadtextremefest.ro  

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută