Top 5 evenimente la care să mergi în București | 14-20 iulie 2017

Mai e cineva pe aici? Sau a fugit toată lumea la Electric Castle? Așa pare, la o mică aruncătură de priviri prin wall-urile de Facebook.

Nici Bucureștiul nu a adormit și, dacă ai rămas aici, noi ți-am pregătit un program pe măsura așteptărilor.

Încep zilele unteatru, avem petreceri în aer liber pe terase și acoperișuri, plimbări prin București, dialoguri interesante, spectacole de dans contemporan și concerte în scop caritabil.

1. 7 ani de unteatru se sărbătoresc cu Zilele UNTEATRU - micro-festival de teatru, concerte și prietenie. Puteți vedea în premieră spectacolul de teatru coregrafic „Eine kleine Nachtmusik”, sub semnătura lui Gigi Caciuleanu, debutul în teatrul independent a regizorului Alexa Visarion cu piesa „Hughie” de Eugene O’Neill, spectacole invitate de la trupa Auăleu de la Timișoara și puteți merge la concerte Jurjak, Byron, Partizan, Fără Zahăr sau Maria Răducanu. În perioada 19-23 iulie, la unteatru. Pe Sfinții Apostoli 44.

2. BABEL - spectacol de dans contemporan

Despre omul contemporan și orasul ca o junglă, în care fiecare organism încearcă să supraviețuiască așa cum poate. Gândurile noastre sunt o multitudine de proiecții asupra realității și a lucrurilor care ar trebui să se alinieze la o normalitate în care să ne trăim viețile. Un spectacol de dans contemporan despre iluzia stabilității. Spectacolul face parte din prima stagiune de dans contemporan ce se va desfașoara la LINOTIP începând cu luna februarie. Pe 15 iulie, de la ora 20,00, la Linotip - Centru Independent Coregrafic (Ion Brezoianu nr 23-25).

3. After Work pe Terasa Astrodom – după o săptămâna de muncă, vineri, pe 14, sărbătorim la Astrodom, la un pahar cu vin savurat la asfințit. Pentru că nimic nu se întâmplă fără muzică, DJ-ul va menține ritmul serii la înălțime.

4. Together | Concert Mehdi Aminian • Mohamad Zatari

Sărbătorind diversitatea, Mehdi Aminian și Mohamad Zatari vor susține un concert caritabil, prilej cu care își doresc să adune fonduri și speranțe pentru copiii care participă la activitățile de la Clubul de Educaƫie Alternativã din Ferentari. Cei doi artiști vor fi însoțiți în călătoria lor muzicală interculturală de trei tineri talentați care au început să-și urmeze visurile în cadrul Clubului: Toto Horvat, Alin Coman and Nicoleta Ghiță (PlayHood). Pe 15 iulie, de la ora 19,30, la Hermitage. urban spiritual hub (Eminescu 127).

5. Secretul fericirii de Alexandru Popa se joacă săptămâna aceasta la Godot. Mai exact, pe 14 iulie, de la ora 22,00. Dacă nu ați ajuns încă să-l vedeți, nu știți ce pierdeți. Umor și stereotipuri , despre metafore inutile care ascund lipsa de conținut, despre întâmplări previzibile, sensul închipuit al vieții și secretul comercial/ infantil al fericirii?