Festivalul Rock The City 2017 a fost anulat

„Timp de 8 ani festivalul Rock the City a adus în Bucureşti o varietate de genuri muzicale. În acest an, cu părere de rău va anunţăm că, din cauza unor motive neprevăzute şi independente de voinţa organizatorilor, nu vom putea continua cu ediţia planificată pentru data de 27 august 2017. Pentru restituirea contravalorii biletelor va rugăm să va adresaţi punctului de vânzare Eventim de la care au fost achiziţionate. Pentru biletele achiziţionate on-line va rugăm să trimiteţi un e-mail la adresa contact@eventim.ro. Vă mulţumim pentru susţinere şi pentru interesul acordat evenimentului”, se arată într-un mesaj postat de organizatori pe pagina de Facebook Rock The City.

The Offspring era cap de afiş al festivalului, iar printre invitați se aflau și Bullet For My Valentine, The Darkness sau Firma. 

Se pare că festivalul a fost anulat din motive „neprevăzute şi independente de voinţa organizatorilor”.

Persoanele care au cumpărat bilete se pot adresa la punctul de vânzare Eventim de la care au fost achiziţionate. Pentru biletele cumpărate online trebuie trimis un e-mail la adresa contact@eventim.ro.