Comunicarea în familie

A deveni părinte este una dintre cele mai dificile călătorii pe care o face un om. Această călătorie poate fi ușoară sau nu, în funcție de pregătirea pe care o avem.
Din păcate, pentru a deveni părinte nu prea ne pregătește nimeni. Preluăm modele existențe, ne ghidăm după ele, încercăm să adaptăm din mers și după cum observăm, nu merge întotdeauna așa cum ne propunem.
Dincolo de a fi părinte, omul face un milion de alte activități, care îi răpesc timp și energie. Are o familie, un job, preocupări de natură financiară, încearcă să își mențină relația de cuplu, și toate vin cu provocări specifice, care îl solicita foarte mult.
Nu e de mirare, că fiind atât de multe lucruri pe care trebuie să le facă într-o zi, ajunge în punctul în care să îi scape din vedere ceea ce este important pentru el: relația cu propria să familie.
Așa ajungem să vedem situații în care membrii familiei (sau cuplului) intră în conflict și nu reușesc să găsească soluții eficiente fie pentru a salvă relația, fie pentru a contribui împreună la creșterea copiilor.
Pentru a contribui în această direcție, noi, Asociația Leia ne-am propus să organizăm o tabără dedicată familiei, în care să abordăm specific și eficient aceste provocări.

Cum?
Timp de trei zile, 19-21 septembrie 2017 într-o locație superbă, vom petrece timp împreună, căutând să identificăm rădăcinile provocărilor cu care ne confuntam atât la nivel de cuplu, cât și în relația cu copiii.
Pentru a facilita procesul, am invitat specialiști în domeniile lor de activitate, care prin experiență pe care o dețin, ne pot ajută să depășim cu ușurință aceste provocări.
Programul taberei este următorul:
Ziua 1:
-speaker și trainer Paul Avram – Workshop cu părinții
-psihoterapeut și coach Anca Sin – Joacă cu copii
Ziua 2:
-bioenergoterapeut & cristaloterapeut Silvia Nită – Workshop cu părinții
-psihoterapeut și coach Anca Sin – Joacă cu copiii
-terapeut craniosacral & Theta Healing Oana Gîtlan – Workshop cu adulții
Ziua 3:
-psihoterapeut și coach Anca Sin- Workshop cu copiii. Se va lucra cu cardurile „ Points of You”
-părinții vor avea diverse activități surpriză

Locație: AICI

Cazare + masă
10 camere din care 8 disponibile pentru familii.
3 meșe pe zi pregătite de bucătarul ...specializat în bucătărie alcalină
Foc de tabără în ultima zi

Preț
1000 ron/ familie cu 3 persoane
1250 ron/ familie cu 4 persoane

Transportul nu este inclus.
TabărA se adresează tuturor cuplurilor cu copii cu vârstă cuprinsă între 5-15 ani, în care comunicarea dintre cele 3 părți (mamă, tată, copil/copii), este uneori greoaie, (se lasă cu plâns, țipete, urlete, amenințări) și dĂ naștere la conflicte.

Înscrierile se fac la nr. de tel. 0771 423 197 între orele 10-18, sau pe e-mail contact@terapiileia.ro
Se va plăti un avans de 25% la înscriere.