Câteva gânduri despre Electric Castle 2017

Acum că am mai trecut printr-o ediție de Electric - și au trecut și destule zile să ne dregem și să redevenim oameni funcționali - e timpul să ne uităm puțin înapoi. Dacă ai fost anul ăsta la festival cel mai probabil crezi că asta a fost poate cea mai faină ediție de până acum. Dacă nu ai fost la festival, probabil citești rândurile astea cu lacrimi timide în ochi. Sorry.
Cert e că Electric Castle crește frumos de la an la an. Acuma, n-a plouat la fel ca în alți ani - serios, numărulul oamenilor care se plângeau de lipsa nămolului și a lacurilor adhoc mi s-a părut la un moment dat destul de îngrijorător - dar asta nu-i o chestie pe care o poate controla cineva neapărat. Hangarul a fost poate cea mai tare chestie nouă, roata aia arăta superb și a invadat total Instagramul, supermarketul a salvat vieți, Corina Chiriac și Mirabela Dauer sunt 2 scumpe (deși nu cred că-i cineva surprins de asta) și întrebarea rămâne clasicul până la anul ce facem?
Ne uităm la poze și filmulețe pe Facebook (www.facebook.com/ElectricCastle serios, sunt absolut fantastice) și așteptăm răbdători. Dacă ne-a învățat ceva ediția EC2017, e că merită să aștepți un an până să te întorci la castel. Asta, și faptul că te poți chiar și bronza la Electric. Să fie un an cu răbdare!


Cătălina Mătăsaru
catalina.matasaru@gmail.com