Nou în oraș | 21-27 iulie 2017

Nu trece o săptămână fără o nouă locație în București. Uite ce am găsit noi!

Cafenea: Bake a Coffee

Nu trece o săptămână fără o nouă cafenea în București. Bake a Coffee s-a născut din dragoste pentru cafeaua de specialitate și pentru aroma desăvârșită a cafelei proaspăt prăjită. Și pentru că o cafea este mai bună alături de ceva dulce, aici găsiți în fiecare dimineață tarte și prăjituri delicioase. Un coffee shop cald, primitor și cu multă energie pozitivă.

Bake a Coffee

Strada Polonă 90

Telefon: 0721 979 435

Mail: adrian.bakeacoffee@gmail.com

Program 8,00 – 17,00

Restaurant: Moudy’s Kitchen

Bucătărie orientală tradițională, reinterpretată de un chef pasionat, o grădină frumoasă și o atmosferă pe măsură. Un loc de relaxare după o zi grea de muncă, un mic dejun cu cafea turcească într-un București agitat. Ideal pentru o zi caldă, alături de mulți prieteni, la umbra de pe terasă. Printre preparatele din meniu găsiți salate, paste, kebapuri, carne de miel, humus, fatoush, supe și deserturi.

Moudy’s Kitchen

Strada Toamnei 101

Telefon: 0765 270 749

Mail: moudyskitchen101@gmail.com

Restaurant: Trofic

Conceptul propus de Trofic este acela de naturally evolved food - relație de hrănire evoluată natural într-un ecosistem cu respect față de consumul prin gust. Trofic este un brand semnat și creat de Origo, unul dintre cei mai apreciați experți în cafeaua de specialitate din România. Pentru mâncare, se folosesc toate resursele de pasiune și expertiză pentru a completa pauzele de cafea cu mâncare gustoasă, hrănitoare, confortabilă.

Trofic

Strada Brezoianu, nr. 29A

Program: 8,00 – 16,00

Retail: Kaufland 

Kaufland lansează prima rețea de grădini urbane comunitare, transformându-și acoperișurile, exteriorul parcărilor și al magazinelor în spații verzi cultivate cu legume, fructe, arbuști, plante aromatice și flori, care pot fi folosite de comunitate.

Proiectul „Grădinescu” începe cu acoperișul și exteriorul deja transformate în grădini urbanel din bd-ul Bucureștii Noi, iar până la toamnă vor fi dotate și cele din strada Barbu Văcărescu, din cartierele Tudor Vladimirescu, Apărătorii Patriei și din școli.