Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

RotaCup, turneu caritabil

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii RotaCup, turneu caritabil Share RotaCup, turneu caritabil


Iubitorii tenisului de masă pot participa sâmbătă la turneul de categoria „A” AmaTur. Această competiţie va fi structurată în trei categorii, după cum urmează: începători, avansați și open. Turneul este unul amical, organizat pentru amatori, dar care are un obiectiv nobil: să strângă fonduri pentru Tudor, un copil în vârstă de 10 ani, care suferă de tetrapareza spastică. Acesta face parte dintr-o familie încercată unde și una dintre surori este cu dizabilități, suferind de sindromul Rett – un sindrom rar la care nu s-a găsit încă niciun tratament. Ar fi minunat ca măcar băiețelul să primească șansa de a avea o viață normală, iar din toamnă să meargă la școală pe picioarele lui. 

Scopul acestui eveniment este de a sprijini recuperarea unui copil în vârstă de 10 ani, cu tetrapareză spastică. Acesta face parte dintr-o familie încercată unde și una dintre surori este cu dizabilități, suferind de sindromul Rett – un sindrom rar la care nu s-a găsit încă niciun tratament. Ar fi minunat ca măcar băiețelul să primească șansa de a avea o viață normală, iar din toamnă să meargă la școală pe picioarele lui.

Rotaract este un club născut ca un program al Rotary International, menit să implice tinerii în activităţi constructive, din care pot învăţa la fiecare pas câte ceva, ajutând în acelaşi timp societatea din care fac parte. În majoritatea oraşelor lumii, vei găsi câte un club Rotary şi, sub tutela sa, un club Rotaract implicat adânc în nevoile şi în atributele societăţii înconjurătoare. Rotaract înseamnă “Rotary in action”.

Donaţie recomandată: 30 lei pentru adulți, 20 lei pentru copii.

Sâmbătă, 29 Iulie, Sala Polivalentă

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută