Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Sezonul FEST-ival 2

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sezonul FEST-ival 2 Share Sezonul FEST-ival 2


ARTmania Festival 2017

Sezonul FEST-ival 2
Lacuna Coil, Devin Townsend Project, You Me at Six și Riverside sunt primele patru trupe confirmate pentru cea de-a 12-a ediție a Festivalului ARTmania, care se întoarce cu un line-up de excepție în Piața Mare din Sibiu. Festivalul ARTmania reunește artiști din toate colțurile lumii, promovând schimbul intercultural într-unul dintre cele mai frumoase orașe medievale.
28 -29 iulie, Sibiu

Csíki Jazz

Sezonul FEST-ival 2
Csíki Jazz este un eveniment anual care nu trebuie ratat de iubitorii de jazz: voci și formații extraordinare din țară și din străinătate vor interpreta o muzică sublimă, într-o atmosferă de excepție. Prin unicitatea sa, festivalul promovează valorile și estetica muzicii de jazz și valoarea muzicii live, în general. Printre artiștii care vor fi prezenți la festival se numără Richard Bona.
28 – 30 iulie, Miercurea Ciuc

Sunset Festival

Sezonul FEST-ival 2
Sunset Festival se întoarce cu a patra ediție, cu un line-up mai consistent, mai divers, cu atmosferă mai agitată, cu oameni mai faini și cu mai mult chef de dans ca niciodată. Pe parcursul celor trei zile, Sunset Festival aduce o diversitate muzicală de excepție, dar și momente de distracție și relaxare.
11 – 13 august, Vama Veche

Măgura Wave Fest 2017

Sezonul FEST-ival 2
Festivalul se va desfășura și în 2017 în aceeași superbă locație – Măgura Uroiului, lângă Simeria, jud Hunedoara, la poalele unui deal, un loc ușor de identificat și foarte accesibil, ce dispune de un spațiu generos, atât pentru scena impresionantă, zonă de campare, zonă de parcare, zonă de relaxare, dar și de spațiu pentru alte activități de divertisment pe timpul zilei (parapantă, mountain bike sau tir cu arcul).
25 – 27 august, Măgura Uroiului

Out Of Doors Fest 2017

Sezonul FEST-ival 2
Out Of Doors Fest 2017 este mai mult decât un festival de muzică, el reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator, dorința de autodefinire și reîmprospătare a legendei ce făcea din Costinești unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement și bună dispoziție, o oază de tinerețe și vivacitate. Trupele de deschidere: Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut (4 august), Folk & Rock Company și Full Tones (5 august).
4 – 5 august, Costinești

Jazz at Bran Castle 2017

Sezonul FEST-ival 2
Ediția din acest an va debuta cu un concert excepțional susținut de Svante Henryson – violoncel, Jon Balke – pian, Anders Jormin – contrabas și Audun Kleive – tobe și percuție. Cea de-a doua trupă care va urca pe scenă este Tarkovsky Quartet. Albumul ce va fi prezentat între zidurile castelui Bran este “Nuit Blanche”, cel de-al patrulea dedicat operei și omului Andrei Tarkovsky.
25 – 27 august, Brașov

ProFest

Sezonul FEST-ival 2
ProFest este un festival al cunoașterii ce urmărește să promoveze drepturile cetățeanului și activarea civică a acestuia prin organizarea de ateliere practice educaționale, precum și prin relaxarea în natură alături de oameni dragi. Trooper, Robin and the Backstabbers, Byron, The Mono Jacks, Trupa COCO, El Negro, :umbra, CALEnDAR, The Purple Dandies sau Navi vor încânta publicul, iar DJ Grecu și Suntcalm? vor energiza și mai mult audiența.
25 – 27 august, Baza Olimpică Râșnov

DelaHoya 2017

Sezonul FEST-ival 2
Delahoya este primul festival de muzică electronică din Cluj-Napoca și totodată cel mai longeviv din țară. A fost fondat în 1997, a reunit iubitorii de muzică electronică și a contribuit la evoluția și impregnarea acestui gen în cultura muzicală. Ediția cu numărul 21 a festivalului va avea loc în perioada 29-30 septembrie 2017 la Sala Polivalentă, Form Space și pe platoul dintre cele două locații.
29 – 30 septembrie, Cluj-Napoca

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută