28 Iulie/ Ateneul din Iași

Spectacol de improvizaţie. Trupa de Teatru și Improvizație IDIOT, singura și cea mai bună din Moldova, se întoarce la Ateneul din Iași! De data aceasta aduce și ceva în plus: cea mai recentă „bijuterie” IDIOT este o tânără studentă la Facultatea de Teatru din Iași, Katerina Matei! Ea a intrat în sânul trupei după o lungă perioadă de selecție în care i-au fost cunoscute aptitudinile, însă băieții spun despre Katy că li pare că a fost dintotdeauna parte din trupă. Așadar, vă așteptăm de la ora 19:00, în Grădina de Vară, cu o comedie furtunoasă, improvizată în totalitate cu o poftă nebună!

29 Iulie/ Ateneul din Iași

„Ce putem face atunci când întâlnim marea dragoste, dar viața ne oprește să putem da curs pasiunii care ne-a cuprins? Atunci când se întâlnesc în afara spațiului familiar al orchestrei un dirijor și mâna lui dreaptă, oboista care îi obsedează atât munca cât și sufletul, descoperă câ ascund o mare iubire în spatele notelor muzicale pe care le interpreteaază zilnic. Un eseu asupra sufletului uman aflat în imposibilitatea de a exprima sentimentul care îi domină existența și îi mistuie ființa, amenințând chiar cu anihilarea esenței, dar mai ales o frumoasă și comică poveste de dragoste.„ Sâmbătă, 29 iulie, ora 19.00, pe Terasa Acoperiș se joacă dramedia „2 ani 8 luni și 3 zile”, în regia lui Andrei Ciobanu, cu Gabi del Pupo și Andrei Ciobanu, un proiect susținut de ADDARTA . Preț bilet 15 lei/ 10 lei cu reducere.

August/ Grădina Palas

Teatrul de vară din ansamblul Palas Iaşi va fi funcţional de la începutul lunii August. Acesta va avea o capacitate de 460 de locuri şi va găzdui piese de teatru, reprezentaţii de stand-up comedy, spectacole de tip muzical, teatru pentru copii, concerte de muzică şi multe altele. Lucrările de amenajare sunt aproape de finalizare. Până în prezent, s-a efectuat placarea cu granit a teatrului de vară, s-au finisat spaţiile tehnice, vestiarele şi toaletele, s-a realizat sistemul de iluminat ambiental, precum şi instalaţia electrică şi cea de sonorizare.