City Life | Ce facem în oraș 4-10 august 2017

Ne-am mutat cu mic cu mare la mare. August e luna vacanțelor iar căldurile din București adună oamenii rămași pe terase. Sau în parcuri. Sau la piscină. Se mai întâmplă lucruri la care vă invităm să luați parte. Venim și cu câteva propuneri de evenimente în afara Bucureștiului, dacă vreți să plecați. Muzică, teatru, film. Festivaluri, corturi, hamace. Muzică, teatru, film. Mișcare. Ne plângem că e cald. O să ne amintim cu regret de zilele acestea la iarnă, când zăpada va avea doi metri și nu vom vrea să ieșim din case.

3 evenimente de vară la care poți merge în București săptămâna aceasta

Concert

Luna Amară lansează oficial berea Chihlimbar- Session IPA. Produsă în Cluj de către berăria artizanală Hophead, Chihlimbar este o "bere amară ce se soarbe încet". O găsiți și în București, la Quantic, unde va avea loc și concertul. Pe 5 august, de la ora 19,00.

Școală de vară

“Cum se scrie un film?” este un curs de scenaristică la Fundația Calea Victoriei, adresat începătorilor, amatorilor de cinema, persoanelor care doresc să experimenteze cum se scrie un scenariu. Începe pe 7 august.

Teatru

Măscăriciul este un eveniment teatral de suflet pentru orice spectator, chiar şi pentru acela care calcă rar prin teatre. Se joacă pe 7 august, de la ora 20,00., la Teatrul Național.