5 concerte la care să participi în weekend

Weekend-ul acesta muzica bună nu va lipsi din agenda de timp liber. Vor fi concerte la care te invităm să te distrezi. Le-am ales pentru tine pe 5 dintre cele mai importante. 

1. Vineri, de la ora 17:00, va avea loc Concertul de Deschidere a Festivalului Internațional „Musica Kronstadt” 2017, ediția a IV-a, susținut de KSB Academica. Filarmonica „George Enescu”, SWR Stuttgardt, Opera Barcelona și Landeskapelle Eisenach Sondeborg Symphony vor cânta la Biserica Neagră. Intrarea este liberă.

2. Travka va cânta la Cetatea Râșnov, vineri, de la ora 20:00, în cadrul Festivalului de Film și Istorii Râșnov. Intrarea va fi gratuită.

3. Sâmbătă, ora 15:00, la Castelul Peleș va avea loc un concert special - surorile Ducariu vă vor încânta cu un program dedicat flautului și pianului. Intrarea este gratuită.

4. La Castelul Bran va fi de asemenea un concert de muzică clasică special. Sub bagheta dirijorului Cristian Oroșanu, violonistul Răzvan Stoica și Kamerata Kronstadt vor interpreta Anotimpurile lui Vivaldi și Divertismentele lui Mozart. Concertul începe sâmbătă, la ora 20:00. Bilet: 80 d elei.

5. Robin and the Backstabbers cântă live, sâmbătă, de la ora 21:30 la Cetatea Râșnov. Participarea este gratuită.