Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ce purtăm în vacanță? – Beatrice Szuhai

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce purtăm în vacanță? – Beatrice Szuhai Share Ce purtăm în vacanță? – Beatrice Szuhai


E vremea vacanțelor și probabil pe partea de fashion avem cea mai mare libertate din tot anul. Nu ne limitează frigul și orice culoare este permisă pe timpul verii. Tocmai de aceea, vă îndemn să mizați pe ținute cât mai creative. Singura regulă de care ar trebui să ținem cont se referă la delimitarea foarte clară între timp liber și birou/întâlniri de afaceri sau oficiale. Poncho-urile, pantalonii foarte scurți, precum și topurile decoltate arată senzațional pe plajă, însă se pot transforma într-un faux-pas atunci când sunt purtate într-un context nepotrivit.

Dacă vă doriți ceva vesel la birou, optați pentru accesorii colorate. Purtați cât mai mult alb, arată spectaculos pe texturi de in sau bumbac! Rochiile sunt versatile, iar în funcție de încălțămintea aleasă, ele pot trece de la casual chic la elegant. Investiți în topuri simple – purtați-le cu sacouri subțiri la birou și fără nimic în vacanță. Nu ezitați să vă încălțați cu sandale, este singura parte a anului în care o puteți face fără probleme. Cu toc sau fără toc, ele se potrivesc aproape cu orice outfit. O altă opțiune foarte bună constă în salopetele care merg foarte bine la garden party-uri. Aveți grijă la culori, alegeți ceva ce să vă avantajeze cât mai mult silueta. Eșarfele subțiri au puterea de a scoate din anonimat o ținută banală, așa că vă recomand să le utilizați cât mai mult, arucate neglijent pe umeri sau poate prinse de poșetă. Vouă ce vă place cel mai mult să purtați vara?

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută