Business lunch la Platinvm

În zilele de vară este o adevărată plăcere să iei prânzul afară, pe terasă. Într-o zi am ales să mâncăm la Platinvm, pe terasa lor mare și acoperită de la etaj, unde primești ca bonus priveliștea. Și, spre uimirea mea, și o înghețată de vanilie ca desert. Da, tot bonus. Am început această recenzie cu finalul mesei ca să înțelegeți care e atmosfera la Platinvm. Am primit meniurile imediat, comanda a venit în 10-15 minute, nota a fost adusă foarte repede. Serviciile sunt foarte bune. Pentru prânzul luat în pauza de serviciu locul este unul din cele mai potrivite din oraș.

Să trecem și la mâncare. Am încercat mușchiulețul de porc în sos de smântână, cu ciuperci și bacon, cu garnitură de chipsuri de cartofi. Preparatul este foarte gustos, ușor sărat datorită baconului, sosul cremos, iar carnea fragedă. Chipsurile sunt crocante și dulci, neuleioase, preparate în bucătăria restaurantului. Prezentarea farfuriei este și ea reușită trezind apetitul. Per total, am avut un business lunch reușit la Platinvm. N-am pierdut timpul, am mâncat bine iar prețurile au fost accesibile. În plus, pentru cei și mai grăbiți decât mine, există un meniu special al zilei, cu trei preparate din care se poate alege.

Recomand Platinvm când vreți să luați masa în oraș, dar să scăpați de forfota din Centrul Vechi, când vreți să ieșiți cu colegii și seara când sunt și evenimente speciale. O să vă placă și mâncarea, și atmosfera, și servirea.

 

Din meniu

Mușchiuleț de porc cu ciuperci – 22 lei

Chipsuri de cartofi – 6 lei

Salată de vinete – 11 lei

Ciorbă de pui – 10 lei

Coaste de porc marinate – 34 lei

RECENZIE DE THEODORA ȘTEFAN