Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente în București: 11-17 august 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente în București: 11-17 august 2017 Share Top 5 evenimente în București: 11-17 august 2017


Concerte. Teatru. Summer Well. Filme. Terase și petreceri. Summer Well. Plimbări cu bicicleta. Activități de vacanță. Mâncare. Cocktailuri. Summer Well. Fuga de oraș, modalități de a ne ascunde de temperature mult prea ridicate. Summer Well. Cam așa se traduce, pe scurt, această săptămână.

  1. Pe 11 august, la ora 18,00, se deschi porțile Summer Well. Cu Act- Orchestra Simfonică București. Sâmbătă începe la 12,00 iar line-up-ul zilei înseamnă Interpol, Metronomy, The Kills, HONNE, Oh Wonder. Se lasă și cu after party. Duminică porțile se deschid tot la 12,00 iar line-up-ul zilei înseamnă ditors, Glass Animals, Birdy, Nothing But Thieves, Roosevelt. Seara se încheie cu The Bloody Beetroots. Anul acesta participanții pot campa în Buftea Lake Resort, la doar 10-minute de venue.
  2. Red Bull Music Academy: Veronica Vasicka, Cosmin TRG & Borusiade. Pe 11 august, laești invitat Control, la un lecture sustinut de Veronica Vasicka, DJ din New York şi fondator al Minimal Wave Records, şi Cosmin TRG, primul absolvent român al Academiei, despre muzică, producţie şi experienţa lor. De la ora 23:00, Veronica Vasicka şi Cosmin TRG continuă seara la pupitrul din Sala Mare cu un party la care ni se alătură şi Borusiade, născută la Bucureşti şi adoptată şi ea de capitala europeană a muzicii techno – Berlin.
  3. Teatru – În Parc, de Radu Iacoban. Emin plus Veronica egal love. Nando plus “Biciclista” egal afaceri de stat. Râmaru plus Mihaela egal crimă și nuntă. Un El plus o Ea egal noi. O bancă goală în parc. Patru cupluri. Unele celebre, altele mai puțin. Patru scene. Patru întâlniri. Aceiași actori într-o comedie. Cu: Radu Iacoban și Rodica Lazăr. Pe 12 august, de la ora 22,00, la Godot Cafe Teatru.
  4. Biciclit: Dacă este Marți, Adevărați VeloPrieteni sunteți invitați la 3 ceasuri bune de biciclit prin capitală și / sau prin satele din apropiere. Locul de întâlnire: Parcul Izvor (la rond), începând cu ora 19.15. Ora de plecare: 19.30.
  5. Festival cu Fructe de Mare. Între 11 și 13 August, de Vineri și până Duminică, pe terasa Berăriei H ți s-a pregătit 1 Festival cu Fructe de Mare cum n-a mai văzut Bucureștiul. Vorbim de 3 zile de sărbătoare în care, lângă lacul Herăstrău, de dimineața până seara, organizatorii sunt gata să-ți ofere pe tavă cele mai gustose preparate marine.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută