Free in Cluj

Eye contact experiment


Pe 16 august suntem așteptați în Parcul Central să privim o persoană complet necunoscută pentru o conectare vizuală de un minut. „De ce este nevoie? Tu în persoana, curaj și ceva pe care să stai confortabil (cuvertura cu 2 pernițe, scaun pliabil, pancartă share 1 min).”

Bătaie cu apă


În amintirea copilăriei, Piața Unirii găzduiește pe 20 august (15.00) o bătaie cu apă, cu pistoale, pusti, baloane, sticle cu apa, canistre sau furtune de pompieri.

Picnic în toiul nopții


Sub Cetățuie, de la ora 22:30 (18 august) ne vedem la un picnic sub clar de lună cu muzică și voie bună, la cel mai tare și mai organizat midnight snack!

Rockotrapotecă


„Dacă vrei să asculți muzică rock în timp ce savurazi una dintre berile noastre românești, hai și prelungește-ți weekendul în cel mai zburător mod posibil.” 14 august @ Flying Circus

Sesiune demo gratuită - .NET Web Development


„Ți-ar plăcea să lucrezi în programare? În orice nou domeniu pe care vrei să-l cucerești, primul și cel mai important pas este să știi CUM și DE UNDE începi să înveți. Hai să povestim despre tehnologia .NET și despre ce oportunități de carieră îți poate aduce.” 14 august @ Școala Informală de IT