Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free in Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Cluj Share Free in Cluj


Eye contact experiment

Free in Cluj
Pe 16 august suntem așteptați în Parcul Central să privim o persoană complet necunoscută pentru o conectare vizuală de un minut. „De ce este nevoie? Tu în persoana, curaj și ceva pe care să stai confortabil (cuvertura cu 2 pernițe, scaun pliabil, pancartă share 1 min).”

Bătaie cu apă

Free in Cluj
În amintirea copilăriei, Piața Unirii găzduiește pe 20 august (15.00) o bătaie cu apă, cu pistoale, pusti, baloane, sticle cu apa, canistre sau furtune de pompieri.

Picnic în toiul nopții

Free in Cluj
Sub Cetățuie, de la ora 22:30 (18 august) ne vedem la un picnic sub clar de lună cu muzică și voie bună, la cel mai tare și mai organizat midnight snack!

Rockotrapotecă

Free in Cluj
„Dacă vrei să asculți muzică rock în timp ce savurazi una dintre berile noastre românești, hai și prelungește-ți weekendul în cel mai zburător mod posibil.” 14 august @ Flying Circus

Sesiune demo gratuită – .NET Web Development

Free in Cluj
„Ți-ar plăcea să lucrezi în programare? În orice nou domeniu pe care vrei să-l cucerești, primul și cel mai important pas este să știi CUM și DE UNDE începi să înveți. Hai să povestim despre tehnologia .NET și despre ce oportunități de carieră îți poate aduce.” 14 august @ Școala Informală de IT

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută