Free în București | 11-17 august 2017

Caravana Metropolis – Cinema în aer liber

Primăria Sectorului 3 organizează, în perioada 15 august – 17 septembrie, cea de-a V-a ediție a evenimentului „Cinema în aer liber”. Cele mai bune filme ale anului vor putea fi urmărite timp de cinci săptămâni pe Insula Artelor din Parcul Titan. Printre ele: „Tanna”, „Toni Erdmann”, „Despre trup și suflet”, „Things to come”, „La fille inconue”, „Eu, Daniel Blake” și multe altele.

 

Vacanța de Vară cu Excelsior

În fiecare weekend, între 17.30 și 22.00, copiii, părinții și bunicii sunt așteptați la spectacole de teatru și dans, concerte, numere de magie, proiecții de filme. În Parcul Bazilescu.

 

Concert

Luni, 14 August,  pe Terasa cu Chef de Viață de la Berăria H poți să-ți începi săptămâna cum se cuvine: cu multă distracție și voie bună. Miki (ex K-Pital) va aduce buna dispoziție cu un show live plin de energie pe care nu trebuie să-l ratezi.

 

Concert Mad Monkeyz

Pe 12 august Mad Monkeyz te invită pe terasa Hard Rock Cafe pentru un concert plin de energie şi melodii îndrăgite. Vei cânta și dansa alături de cei cinci muzicieni, pe ritmuri amețitoare de pop, pop-rock, funk, R&B, dance, rock și hip-hop, într-o seară demnă de o vară fierbinte.

 

Doi pe motocicletă. Poveste de iubire în jurul lumii | cu Diana și Florin Moraru - 1 an pe motocicletă împreună, în jurul lumii

 

World Ride 2016 este un proiect 100% românesc, independent și născut din pasiunea celor doi pentru motociclism, pentru cultură și pentru țară. Florin și Diana au plecat în această călătorie după 100 de ani de la finalizarea cu success a primei expediții românești în jurul lumii… pe jos! Scopul lor a fost să promoveze imaginea României peste tot unde călătoresc și să arborize câte un steag în fiecare oraș traversat.

Povestea lor, pe 14 august 2017, orele 19.30, la Journey Pub.