NOU ÎN ORAȘ | 11-17 august 2017

Restaurant Sardin

Ingrediente proaspete + experiență de stele Michelin = farfurii extraordinare. Cam așa swe prezină Sardin. Cu meniu inspirat din anotimuri, ingredient proaspete, pasiune în ale gătitului. Vită, hamsii, tentacule de caracatiță, ficat de găscă, paste de toate felurile, specialități mediteraneene și dulciuri de te lingi pe degete la final de masă. Cu ingrediente de origine controlată, produse tradiționale autentice, pește și fructe de mare sălbatice, de captură.

Bulevardul Mircea Voda 39H

Telefon: 0729 520 111

Mail: office@sardin.ro

www.sardin.ro

bar: Fix me a drink

Primul botanical bar al capitalei; nepretențios, cu focus pe băuturi, nu pe design, muzică sau alte elemente, cu abordare profund experimentală în ce privește oferta de cocktailuri care au esențe botanice la bază, gândite, amestecate și încercate.

str. Ion Brezoianu nr. 23-25

Telefon: 0771 707 869

Mail: hello@fixmad.com

Site: www.fixmad.com

Pizzerie: buono e bravi

Dacă ai drum prin Piața Rosetti, nu trebuie să ocolești buono e bravi, un loc deschis de ceva timp, în centrul Bucureștiului, cu pizza 100% italiană, gătită cu atenție, cu o varietate suficientă, cu sandvișuri pregătite cu ajutorul produselor proaspete, cu mult suflet și prețuri decente.

Piața Rosetti nr.3

Telefon: 0735215224

Cafenea: Labirint

Tărâmul formelor posibile, unde subteranul iese la suprafață, iar permanența sa nu mai este controversată, provoacă arta să se reconsidere prin propria gazetă de perete, exteriorizându-se prin minimalism ca parte a stilului personal, prin istorie ca rang de țesătură, prin bicicletă ca formă de exprimare

Strada Johann Gutenberg nr. 15

office@labirintshop.ro

www.labirintshop.ro