Între Apă și Cer | Expoziție

Talida Elena Grunzac este născută la Botoșani, a studiat liceul de Artă " Ștefan Luchian" și a continuat studiile de specialitate din 2002- 2006 la Univ. de Arte Plastice "George Enescu " Iași. În prezent este profesor titular la Colegiul Național "A.T.Laurian" din Botoșani.


Debutează în anul 1998 cu o expoziție personală, iar în 2000 vernisează cea de-a doua expoziție personală. A participat la foarte multe expoziții de grup în țară și străinătate. În iulie 2017 vernisează Expoziția personală "Albastru Infinit". Tehnica folosită o reprezintă acrilice pe pânză. " Apa mi-a oferit un punct de plecare, ea simbolizează viața, liniștea și speranța. Îmbrățișarea cerului cu marea mi-a fost ascensor către creație. Mâinile îmi erau purtate printr-un albastru infinit. Un albastru mereu încrezător, optimist și purificator.Se spune că albastru-i liniște, vis și speranță " (Talida - Elena Grunzac).


Lucrările Expoziției de pictură „Între Apă și Cer" pot fi admirate pe simezele Galeriei de Artă Grand Hotel Traian în perioada 1-30 septembrie.


Intrarea este liberă.