Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Cum să strălucești în ziua nunții – Andreea Ionescu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cum să strălucești în ziua nunții – Andreea Ionescu Share Cum să strălucești în ziua nunții – Andreea Ionescu


1. Stabilește o întâlnire cu un Wedding Planner încă din ziua în care te-ai hotărât să faceți pasul cel mare. Acesta te va scuti de multe nopți nedormite care îți pot cauza cearcăne adânci

2. Dacă simți că ai câteva kilograme în plus de care ai dori să scapi, contactează un nutriționist. Nu începe regimuri și cure de slăbit pe cont propriu. Nutriționistul îți va recomanda o dietă personalizată fără să îți pună sănătatea în pericol.

3. Fă mișcare! Înscrie-te la o sală de sport. În ziua de azi ai foarte multe opțiuni: aerobic, speedfitness, kick box, zumba etc. Alege varianta care ți se potrivește cel mai bine. Vei ieși din monotonie și îți vei tonifia frumos corpul.

4. Programează-te la un salon de cosmetică. Nu lăsa fața ta să sufere până pe ultima sută de metri. O cosmeticiană bună va ști să-ți recomande exact tratamentele de care are nevoie tenul tău pentru ca în ziua nunții machiajul să dureze cât mai mult, iar fața ta să nu pară obosită.

5. În ziua nunții alungă toate gândurile rele. Zâmbește! Știi că cel mai frumos accesoriu al unei femei este zâmbetul, nu?

Până data viitoare iubește-l și lasă-te iubită !

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută