Free in Cluj

Cluj Coffee Festival


Cluj Coffee Festival: 8 - 10 septembrie 2017 la Impact Hub Cluj. Evenimentul își dorește să aducă împreuna producătorii locali, importatorii de cafea, naționali și internaționali, produse conexe, și mai ales să-i aducă împreună pe iubitorii de cafea din România.

Backpack Fantasy at Platinia


În data de 8 septembrie, la Platinia se lucrează din nou în echipă: imaginația celor mici are nevoie de îndemânarea celor mari, ca să creăm împreuna cele mai minunate lucrușoare.

Migration from and towards Romania.


Pe data de 5 septembrie ( ora 20.00) are loc deschiderea conferinței Migration from and towards Romania la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

Famous Art Festival - Creatorul


Festivalul va avea loc în 2 – 3 septembrie 2017 iar publicul este așteptat să descopere o lume ireală, plină de personaje fantastice în Parcul Central!

La Operă 2017


La Operă 2017 - Concertul de deschidere a stagiunii va avea loc pe 2 septembrie (ora 20.00) în aer liber în spațiul generos din Piața Avram Iancu. Concertul a devenit deja tradiție a instituției culturale și unul din cele mai imporante evenimente din oraș.