Free in Cluj

Fata Babei și Fata Moșului


Fata Babei și Fata Moșului este un spectacol pentru copii realizat în parteneriat cu Teatrul de Păpuși ,,Puck”, prezentat în cadrul Festivalului Stradal ,,Wonder Puck”, ediția I. Piesa este adaptat[ după opereta „Fata moșului cea harnică”, scrisă în anul 1982 de compozitorul Florin Comișel, și se va juca pe 16 septembrie în Piața Unirii.

Essential Notes (live) on the Terrace


Essential Notes este un proiect început în 2014, ce combină pasiunea pentru jazz cu sound-uri electronice. Evenimentul va avea loc pe 8 septembrie (ora 18.00) la Colectiva Gazette.

Satul vine la oraș!


Târgul producătorilor ardeleni, revine pe Strada Fortăreței între 9 și 10 septembrie. Cumpără produse locale și ajută producătorii mici autohtoni!

Noaptea Internațională a Liliecilor


În data de 16 septembrie 2017, Grădina Botanică din Cluj-Napoca găzduiește un eveniment pentru informarea și sensibilizarea publicului vizavi de lilieci și protecția liliecilor.

Re-descoperim Clujul – Parcurile de pe malul Someșului Mic


Asociația Vechiul Cluj continuă seria de tururi ghidate ale Clujului! În acest tur se vor prezenta lucruri noi despre zona sportivă și de agrement de pe malul Someșului Mic. Punctul de pornire este Monumentul Rezistenței Anticomuniste.