Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

NOU ÎN ORAȘ |

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii NOU ÎN ORAȘ | Share NOU ÎN ORAȘ |


The Vine Bistro

Deschis de curând în București, pe Popa Nan 7, The Vine Bistro este o oază de distracție pe o stradă plină de povești. Vino pentru un cocktail sau un pahar de vin la umbra unei bolte de viță. Prăjituri cu mere și înghețată, spring rolls, vinuri pe alese și cocktailuri pregătite cu pasiune, un design unic făcut de Zada Architecture și o echipă caldă și binevoitoare. Ideal pentru o seară târzie de toamnă sub boltă.

Str. Popa Nan, nr.7

Telefon: 021 642 7310

Program zilnic de la 17,00 la 24,00

NOU ÎN ORAȘ |

QP Pub

Sunt puține locuri în București unde poți să bei o cafea la ora 8 dimineața. Puține cum sunt, acum sunt cu unul mai multe. QP Pub s-a renovat și acum deschide la ora 8,00 dimineața, de luni până vineri. Un loc cu atmosferă familiar, așa cum ne-o aducem aminte din Que Passa, cu chef de petrecere și nopți lungi la bere. Poate unul dintre cele mai de tradiție pub-uri din zona central a Bucureștiului, acum proaspă renovat.

Strada General David Praporgescu, numărul 13

Telefon: 0736 405 451

Program: 8,00 – 2,00 AM

NOU ÎN ORAȘ |

Pizza Hut

Restaurantul Pizza Hut Dorobanți, primul deschis în România și cu o istorie de peste 20 de ani, s-a redeschis și își așteaptă clienții într-un spațiu complet renovat, cu un design urban-industrial și modern, și preparate noi în meniu. Noul meniu a fost dezvoltat cu ajutorul lui Chef Nico Lontras, bucătar profesionist, recunoscut și apreciat la nivel internațional. Astfel, pe lângă preparatele cu care clienții sunt obișnuiți – paste sau pizza -, au fost introduse și opțiuni precum: salata de pui cu ananas, burgeri, coaste sau taco.

Calea Dorobanților 5

Telefon: 0740 121 901

Program: 10,00 – 23,00

NOU ÎN ORAȘ |

Cafenea: Bob Cofee Lab

Conceptul lor este frumos povestit de mascot Bob, așa că îl vom lăsa pe el să povestească: “Ce faci, câine? Uite cum stă treaba. Când m-am transformat în câine, psiho-terapeutul mi-a zis: Chill, Bob, nu-i panică, oamenii se mai schimbă și ei. El crede că de când sunt câine am devenit un om mai bun. Plus că mi s-au ascuțit simțurile. Pentru mine lumea e un spectacol olfactiv. Și vreau să profit din plin de spectacolul ăsta. Așa mi-am bagat nasul în povestea asta cu cafeaua. Pentru că nimic nu se compară cu aromele de boabe prăjite de omul nostru, bun rău pe prăjeală. Ți-o zice cineva cu nas. Mi-am făcut o haită de specialiști premiați prin toată lumea și meșterim o cafea țâță de mâță.”

Piata Charles de Gaulles , 3

Telefon: 0743 563 567

Mail: dog@bob.coffee

Web: http://www.bob.coffee

Program: 8,00 AM – 7 PM

NOU ÎN ORAȘ |

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută