Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Bienala de Arhitectură Transilvania- BATRA 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bienala de Arhitectură Transilvania- BATRA 2017 Share Bienala de Arhitectură Transilvania- BATRA 2017


Bienala de Arhitectură Transilvania- BATRA 2017 revine cu cea de-a treia ediție la Cluj-Napoca, în perioada 7-15 octombrie! Evenimentul este concepută ca o serie de momente ce au ca scop aducerea arhitecturii in prim plan, promovarea excelenței din acest domeniu, dar și să ofere publicului o imagine completă din culise.
Pentru public, expoziția-concurs BATRA 2017 va putea fi vizitată pe toată perioada Bienalei în aer liber în Piața Unirii, iar această expoziție va ajunge și în șase alte orașe din țară. Tot la capitolul activități sunt și multitudinea de întâlniri tematice, expoziții și workshopuri. Menționăm, de pildă, că de marți până joi, Muzeul de Artă găzduiește o serie de întâlniri între arhitecții stagiari și cei interesați să primească sfaturi creative și practice în domeniul amenajărilor interioare.
Mai mult, Paola Rizzi revine la Cluj și în acest an pentru a facilita un atelier de ”Gaming Simulation”, susținut împreună cu dr.psiholog Cătălina Oțoiu, de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației și de psiholog George Oțoiu, de la Asociația Aphorme. Atelierul va parcurge dinamica urbană din perspectivele unor concepte precum planificare urbană, psihologie socială sau psihologia comunității.
Rămân o mulțime de alte suprize pregătite de BATRA 2017 pentru comunitatea clujenă. Haideți să le descoperim!

7-15 octombrie
www.facebook.com/Batra2017 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută