Cea de-a șaptea ediție, în Bucureşti, a Galei Smart Folk You! Florian Pittiș 2017

În zilele de vineri - 29 septembrie, sâmbătă - 30 septembrie și duminică - 1 octombrie, în Piața George Enescu, se va desfășura a șasea ediție a Galei Smart Folk You! Florian Pittiș. Cele mai reprezentative voci ale acestui gen muzical, atât de iubit de public, vă așteaptă la evenimentul inițiat de Mișcarea de Rezistență și organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul de Proiecte Culturale.

Festivalul Smart Folk You! Florian Pittiş, găzduită pe timpul verii în Vama Veche, ajuns la a XIVa ediţie, îşi aduce la Bucureşti cel mai de preţ eveniment Gala Smart Folk You! Florian Pittiş. Gala va aduce pe scena amplasată lângă Ateneu nume sonore ale muzicii românești autentice: Alexandru Andrieș, Mircea Rusu Band, Nicu Alifantis, Andrei Păunescu și Trupa Totuși, Adrian Despot & Cezar Popescu de la Vița de Vie, Dinu Olărașu, Florin Chilian, Ducu Bertzi & Friends.

În cele trei zile ale acestui sfârșit de săptămână iubitorii de folk, rock și nu numai, se pot bucura de concerte în aer liber, de muzică acustică și folk de cea mai bună calitate, de cele mai speciale stiluri și efecte muzicale, de emoții și trăiri intense.

În prima zi a Galei, începând cu ora 17.00 îi puteți vedea și asculta pe Nicu Alifantis, Mircea Rusu Band, Andrei Păunescu și Trupa Totuși, CnM, Magda Puşkaş şi Rareş Suciu, Dinu Olăraşu, Taxi, Vița de Vie şi Folk Frate!

Sâmbătă, 30 septembrie, pe scena din Piața George Enescu vor concerta: Iris, Florin Chilian, Alexandru Andrieş, Cosmin Vaman, Pasărea Rock, OCS, Alexandra Andrei &Trupa Spam, Maria Gheorghiu şi Walter Ghicolescu.

În ultima zi a Galei, duminică, 1 octombrie, publicul se va putea delecta cu muzica de suflet a celor de la KEMPES, Ducu Bertzi&Friends, Celelalte Cuvinte, Emeric Imre, Alina Manole, Adrian Sărmăşan, Arthur, Tatiana şi Marius Ojog.

Concertele vor începe în fiecare zi de la ora 17:00. Accesul publicului este gratuit.

LINE UP GALA SMART FOLK YOU FLORIAN PITTIŞ 2017

  • Vineri, 29 septembrie 2017

- FOLK FRATE

- MAGDA PUSKAS ŞI RAREŞ SUCIU

- DINU OLĂRAŞU

- ANDREI PĂUNESCU ŞI TRUPA TOTUŞI

- MIRCEA RUSU BAND

- CnM

- NICU ALIFANTIS

- TAXI

- VIŢA DE VIE

  • Sâmbătă, 30 septembrie 2017

- WALTER GHICOLESCU

- MARIA GHEORGHIU

- COSMIN VAMAN, ALEXANDRA ANDREI&TRUPA SPAM

- ALEXANDRU ANDRIES

- FLORIN CHILIAN

- OCS

- PASĂREA ROCK

- IRIS

  • Duminică, 1 octombrie 2017

- TATIANA ŞI MARIUS OJOG

- ARTHUR

- ADRIAN SĂRMĂŞAN

- ALINA MANOLE

- DUCU BERTZI & FRIENDS

- EMERIC IMRE

- CELELALTE CUVINTE

- KEMPES