City Party

Carla's Dreams @ Euphoria Music Hall
Acum că ne-a mai ieșit vacanța de vară din cap, este oficial timpul să ne întoarcem iar la vechile obiceiuri. Și trebuie să precizăm că ne dregem cel mai bine după câte luni de stat și contemplat la viață cu unparty, în care ascultăm muzică bună, bem 2-3 beri (sau cât ne ține) și simțim că în sfârșit ne-am revenit în ritm. Unde? Păi, în Euphoria, desigur!
Pe 14 octombrie începe seria de concerte din cadrul TiMAF chiar la Euphoria Music Hall așa că nu e exagerat când spunem că probabil jumate de Cluj va fi prezent la acest concert incendiar susținut de Carla's Dreams. Momentan, ea este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate formații din industria muzicală autohtonă. Nu este oră din zi să nu auzi o piesă semnată Carla's Dreams la radio și greu te abții să nu fredonezi măcar un refren. Live, sunt și mai mișto. Nu stați mult pe gânduri, haidați la concert!
14 octombrie
ora 22.00
www.facebook.com/EuphoriaMusicHall

Mihail @ /FORM SPACE
Rămânem la capitolul concerte, dar ne mutăm la /FORM SPACE. Clubul a început în forță sezonul al doilea de party-uri și concerte, iar pe 14 octombrie îl aduce pe Mihail pentru un performance epic, live! Hai să vedem, știi toate versurile de la „Mă ucide ea?”
14 octombrie
www.facebook.com/formspace.ro

Gazette Klubnacht
Fiți sinceri, v-a cam fost dor de un party la Gazette, așa-i? În cazul ăsta, free up your calenders și haideți pe 7 octombrie la Gazette Klubnacht, de la ora 23.00. Atmosfera mișto e garantată de Tulbure, Inner, Primărie, Karamel, Colectiva Gazette și, evident, de voi!
7 octombrie
www.facebook.com/GazetteCluj