Poveste cu artă și zbor | Alexandra Maftei

An de an, renaștem toamna, odată cu orașul ce vibrează sub frunze și freamăt studențesc. Hangariada intră într-o nouă ediție, echipa de aviatori caută și adună idei și dorințe ce urmează să fie transpuse într-o nouă poveste.

Pentru festivalul ce urmează am studiat chipuri și cuvinte, fotografii și sunete pline de culoare - ale voastre, hangarienilor, cei ce ne învățați în fiecare ediție noi și noi refrenuri. Așadar, 2018 va fi despre zbor, în toate formele lui. Vom sări de la 3000 de metri. Vom admira aparate de zbor noi și vechi, cu parașuta, vom atinge norii din avioane ultraușoare și vom admira acrobații spectaculoase, toate în atmosfera revigorantă a aerodormului.

Și pentru că Hangariada înseamnă, alături de zbor, și mii de zâmebete pe chipuri cu chef de dans, ne vom bucura de sunete underground, vom cânta alături de artiști ce ies din tipare, rescriind povestea așa cum te-am obișnuit: într-un stil fresh și autentic. 

Vom trasa împreună conturul unei noi ediții a celui mai așteptat festival de artă și zbor din țară, iar pentru o experiență memorabilă, te invităm să ne scrii, să ne suni, să fii alături de noi ca organizator, nu numai ca participant, pentru că – să nu uităm – Hangariada e și a ta.