Free in Cluj

Classical JamSession


Pe 15 octombrie, Charlie Upstairs o seară specială, în care invitatul special este muzica! Charlie ne așteată, așadar, duminică de la ora 19 la un repertoriu de jazz și muzică ușoară, în care ne putem lăsa vrăjiți de muzica live. Vino să asculți un Fly me to the moon diferit!

Picnic în Parcul Feroviarilor


Pe 21 octombrie ne dăm întâlnire în parcul Feroviarilor, de la ora 11:00, la un picnic frumos în natură, în al doilea parc ca mărime din Cluj-Napoca. Instrumentele muzicale sunt binevenite.

Atelier de PhotoHunt


Tot pe 21 octombrie în Parcul Feroviarilor, vă propunem un Atelier fotografic de peer-learning, prin metoda de educație non-formală Photohunt.

Capture the flag


Încheiem ziua de 21 octombrie cu un treilea eveniment în Parcul Feroviarilor: o competiție pe echipe, să retrezim puțin copilul din noi. Distracție plăcută!

Brâncuși 85 Record Bistro - 1 Year Anniversary Party


Sâmbătă 14 Octombrie, Brâncuși 85 Record Bistro împlinește frumoasa vârstă de un anișor, așa că se lasă cu multă distracție pe la ei! Haideți la o seară de celebare, cu muzică bună, preparate delicioase, viniluri și multe surprize. Intrare liberă, dar locuri limitate!