Noutăți a la Livada!

Probabil vă amintiți că în edițiile trecut vă povesteam că Livada ne pregătește o mulține de surprize noi de natură culinară și muzicală. Dar să facem o mică recapitulare, totuși.
Livada ne-a anunțat acum o vreme că pregătește o serie de peparate noi pe care urmează să le includă în meniu. Vă recomandam pe atunci să încercați pisica de mare cu ratatouiile de fasole roșie și sos de pere cu scorțișoară. Ei bine, noile preparate și-au făcut oficial intrarea în meniul și așteaptă să fie gustate de public! Vă facem poftă astăzi de un tartar de somon cu cremă de avocado și wasabi, o îmbinare perfectă între mai multe gusturi extrem de puternice, dar care împreună compun o masă excelentă! Sau, dacă nu aveți poftă pe moment de pește, încercați o porchetta cu cartofi copți în sos de ulei aromat și rozmarin. La desert recomandăm laptele de pasăre pentru o moment de fericire ca în copilărie!
Desigur, dacă stăm și ne gândim la meniul Livada, nu-și punea nimeni problema că ar fi avut nevoie vreodată de îmbunătățiri. Nu exagerăm când spunem că e unul din cele mai bune restaurante din oraș, orice masă la ei fiind o experiență aparte, mai ales dacă prindem și-o seară de concert live. Dar uite, se pare că mereu e loc de mai bine!
Clinicilor 14
Tel: 0722 111 115
www.restaurantlivada.ro