Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Milano – capitala modei e prea puțin spus…

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Milano – capitala modei e prea puțin spus… Share Milano – capitala modei e prea puțin spus…


În mai puțin de două ore poți ajunge din Piața Mare în Piazza del Duomo, adică din buricul târgului în inima unuia dintre cele mai stilate orașe din Europa.

Așa că poți începe prin a vizita Domul, o podoabă cu totul unică a arhitecturii gotice, unde poți contempla dantelăria de marmură și granit care îți va fura cu siguranță privirea.

După ce ai bătut catedrala de jos în sus și de la dreapta la stânga, e timpul să te îndrepți spre Galleria Vittorio Emanuele, unul dintre cele mai vechi malluri din lume care azi adăpostește exclusiv branduri de lux. Dacă îți dorești mai mult decât o sesiune de window shopping, Corso Buenos Aires e alegerea perfectă, aproximativ 350 de magazine te așteaptă să le treci pragul aici.

Deși nu poate concura cu Parisul sau Londra la capitolul muzee, în Milano merită să faci o vizită la Pinacoteca di Brera și Museo del Novecento.

Ce să nu ratezi într-un city break la Milano? O plimbare cu tramvaiul de lemn; Cimitero Monumentale – arta, într-un cimitir; zona Navigli, cea plină de canale și localuri; Teatro alla Scala; Parco Sempione sau Acquario civico.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută