Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

The Motans @ Euphoria Music Hall

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Motans @ Euphoria Music Hall Share The Motans @ Euphoria Music Hall


Scena de la Euphoria Music Hall va fi ocupată pe 20 octombrie cu un concert inedit de la The Motans, organizat de TiMAF. Grupul a luat naștere în Chișinău în septembrie 2015. Acest proiect a fost creat de Denis Roabes, cel care compune, scrie versuri. The Motans a apărut din necesitatea de a crea ceva special, din dorința de a reda o muzică diferită care transmite emoții, stări. Denis face muzică din pasiune, nu are studii muzicale de specialitate, dar cântă la chitară de peste 10 ani.
Muzica The Motans se încadrează în stilul muzical denumit de către artist “rhythm and soul”. “42” este prima piesă pe care a scris-o The Motans, o piesă conceptuală, compusă într-un timp îndelungat. “42” este răspunsul la viață, univers și tot restul, furnizat de supercomputerul “Gândire Adâncă” (“Deep Thought”) din seria “Ghidul Galaxiei pentru autostopiști”, scrisă de umoristul și romancierul britanic Douglas Adams. “Versus” este primul single, lansat cu videoclip, scris și compus în 2-3 zile, o piesă cu caracter personal care a avut un impact puternic atunci când a apărut pe YouTube. La finalul lui 2016, The Motans lansează primul EP care include 5 piese :”Tu”, “Jumătate stai”, “1000RPM”, “Fifty Fifty”, “Versus” și se numește “Versus”.

20 octombrie
www.facebook.com/EuphoriaMusicHall 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută