Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/11/2017
Arhiva Zile si Nopti

Peste 50 de mii de Euro investiție la Pizzeria della Nonna

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Peste 50 de mii de Euro investiție la Pizzeria della Nonna Share Peste 50 de mii de Euro investiție la Pizzeria della Nonna


Pizzeria della Nonna, cunoscută pentru gustul special oferit preparatelor datorită cuptoarelor pe lemne, s-a extins! Acum poate primi mai mulți oaspeți într-un spațiu renovat, cald și primitor. Locurile din interior s-au dublat, iar acum bucătarii gătesc la două cuptoare, astfel că timpul de așteptare al clienților s-a diminuat. Pizzeria della Nonna are acum și o nouă terasă interioară spațioasă, unde poți ieși la aer și când plouă.

E important să știi că gustul bun de pizza preparată cu suflet și îndemânare la cuptorul cu lemne nu s-a schimbat. În continuare se fac livrări la domiciliu, ca tu să te bucuri de pizza preferată la birou sau acasă. Vizitează Pizzeria della Nonna și savurează sortimentele preferate de pizza, paste, pizza fără gluten, pizza vegetariană sau alte mâncăruri din meniu. Îți dorim poftă bună!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută