Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/11/2017
Arhiva Zile si Nopti

Serile Filmului Gay

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Serile Filmului Gay Share Serile Filmului Gay


Probabil că ediția din 2017 a SFG-ului e mai importantă ca niciodată. Apropo, festivalul a ajuns acum la ediția cu numărul 12, so let that sink in.
Evenimentul cu pricina va avea loc de această dată între 17 și 25 noiembrie, aducând și de o săptămână plină de filme, dezbateri, piese de teatru, ateliere și alte evenimente culturale și de socializare. Porțile sunt deschise tuturor, de la membri comunității LGBTQIA la aliați și cei care-și doresc să cunoască mai mult despre această lume. Accesul publicului este liber la toate evenimentele și proiecțiile de film.
Dar spuneam că parcă ediția din anul acesta pare mai importantă. Nu ni s-a zis asta oficial, dar așa se simte. E prima ediție după Marșul Spune Drep, eveniment care a făcut istorie vara trecută, fiind prima întâmplare pride-like înafara capitalei. SFG va fi o continuare frumoasă a acestei inițiative, iar dezbaterile și evenimentele cu tentă educațională devin și mai relevante. Îți mai amintești și de o mică inițiativă de referendum al cuiva și parcă realizezi că e și mai important ca acest tip de festival să se întâmple. Important pentru tine, pentru aliați și susținători, dar și mai important pentru o comunitate care încă se luptă pentru respect și drepturi egale. La SFG suntem primiți cu toții, așa că hai să petrecem o săptămână frumoasă #împreună!

17-25 noiembrie
www.facebook.com/SFGCluj 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută