Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/11/2017
Arhiva Zile si Nopti

Hello Bacău!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hello Bacău! Share Hello Bacău!


Printre 2 beri, găsi-i o informaţie extrem de interesantă: Bacăul a participat la Târgul de Turism al României. Iniţial, mi-a dat eroare albastră, ca la Windows… Serios, Bacău ?! M-am liniştit şi luminat în acelaşi timp, dându-mi de fapt seama că este vorba despre judeţul Bacău.  Abia aştept să pun şi eu mâna pe harta turistică a Bacăului. Supriza a constituit-o comuna Palanca, prezentă la târg cu manifestări orinale, de la atelierul de artă naivă, deliciosul păstrăv în hârzob de brad, zacuscă şi cârnaţi de păstrăv, până la recitaluri de folclor. Bravo lor, multă baftă în promovarea judeţului.

Hello Bacău!

După alte 2 beri, cu ochiul pe feisbuc, mi-au sărit în ochi postările prietenilor de pe site-urile “vânzătoare” de vise… Le ştiţi şi voi, de alea gen “cînd o să fii mare, o să ai un Mercedes”… sau “Ce carieră ţi se postriveşte după pza de profil?” etc… După 2-3 click-uri îţi poţi transforma viaţa într-un vis: Preşedinte, Maybach, bani, noroc, urmaş direct al lui Ştefan cel mare. La cât e de plină reţeaua de socializare de astfel de postări, mă gândesc ce de bani fac cei care au astfel de site-uri, din reclamele imense afişate.

La urma urmei, noi să fim sănătoşi!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută