Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/11/2017
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: YambaGarden

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: YambaGarden Share Nou în oraș: YambaGarden


Prin vară probabil că ați vizitat terasa superbă YambaGarden, locul care îți oferea la fiecare masă și o priveliște absolut superbă – și nu exagerăm deloc. Dar a venit frigul și e mai greu să stai la terasă. Bine, nu-i imposibil, dar să zicem că nici nu-i ideal.
Dar asta nu înseamnă că nu mai putem merge la YambaGarden până în martie. Asta pertru că s-a deschis și restaurantul YambaGarden la aceeași adresă. Localul are un design modern și destul de interesant. Găsim un perete de sticlă care permite în continuare să admirăm priveliștea, ceilalți fiind acoperiți de picturile studenților de la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, iar în mijloc este copacul ce leagă întregul design. Terasa va fi deschisă în continuare și urmează să se instaleze niște aparate de încălzire.
La YambaGarden cuvântul cheie este „relaxarea”. E ceva element integrat în concept care creează o atmosferă foarte plăcută și liniștită. Iar dacă e să vorbim despre mâncare, chiar nu avem ce comenta. Produsele lor sunt home made și sănătoase, nu conțin ulei în exces și exclud E-urile sau conservanții. YambaGarden oferă și un meniu vegetarian destul de bogat, iar despre selecția de vinuri nu vrem să spunem decât ce este „ce trebuie”. Atât avem de spus și încheiem așa: Poftă mare!

www.facebook.com/YambaGarden 
Strada Rahovei, nr. 7A

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută