Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/11/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente București la sfârşit de noiembrie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente București la sfârşit de noiembrie Share Top 5 evenimente București la sfârşit de noiembrie


Au început să se aprindă luminile de Crăciun. În trafic e tot mai rău. Motiv în plus de nervi, șoferii care se uită la luminițe. Altfel, ar trebui să fie motiv de bucurie. Sărbătorile vin cu vacanță. Și cu evenimente frumoase în pregătirea lor.

  1. Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia VI se întâmplă la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu (Strada Academiei 18-20). Peste 25 de tineri artiști, un concept curatorial arh. Cristiana Zgripcea – Consultanta, arhitectura si design.
  2. HipTrip Travel Film Festival (23-26 noiembrie) – 4 zile filme de călătorie la Cinemateca Eforie și Cinema Union. 15 filme, 13 filme în premieră națională, producții de Oscar, documentare relevante social și filme de la Veneția, Cannes, Berlin sau Rotterdam. Un festival dedicat cinefililor dependenți de călătorii, precum și celor care caută inspirație pentru viitoare călătorii. Detalii pe site-ul hiptrip.ro și bilete pe www.eventbook.ro.
  3. Marius Mihalache & Balkanic Project: Săftiță. Pe 30 noiembrie, la Clubul Țăranului, de la ora 21,00, Marius Mihalache, un excepțional artist al țambalului aduce conceptul Săftița, inspirat din folclorul romanesc adus pe ritmurile balcanice. Un mix de sintetizatoare psihedelice peste un țambal, caval și flaut, și alte instrumente clasice din folclorul românesc. În mahalaua curții vechi, Săftița umbla desculță pe străzile pline de muzică și amor cântând despre viața frumoasă a vremii, despre sufletele fanariote și danțurile primitive balcanice.
  4. Most Wanted Bal – Concert Fratii Grime și El NEGRO, pe 27 noiembrie, de la ora 21,00, la Berăria H. Fratii Grime din familia Subcarpați şi El Negro, cel mai titrat nume raggae românesc vor susţine un concert care te va purta de la ritmuri jamaicane de raggae până la linii profunde de rap rapid, cu mesaje profunde și pasaje electronice futuriste.
  5. “Regele moare” , de Eugène Ionesco, la TNB. Teatrul National I. L. Caragiale din Bucuresti anunţă premiera cu piesa Regele moare de Eugène Ionesco, un spectacol cu mari actori, o piesă de referinţă a literaturii contemporane, adusă în scenă de un tandem regizoral îndrăgit, tinerii Andrei şi Andreea Grosu, fondatorii Unteatru, cel devenit un teatru dintre cele mai apreciate. Pe 28 noiembrie, de la ora 21,30.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută