6 filme de neratat în decembrie la Cinema One

Pentru mulți decembrie nu înseamnă doar Moși cu saci plini de cadouri, luminițe de sărbătoare și brazi împodobiți ci și filme foarte bune de văzut la cinema! Am ales 6 dintre premierele lunii, pe care trebuie să le vezi neapărat pe marele ecran. Te vor face să râzi, te vor ține în suspans și te vor emoționa.

Din 1 decembrie a intrat în cinema noua animație „Paddington 2” care, după cum spun criticii, e cel puțin la fel de bun ca primul „Paddington”. De data aceasta, lui Paddington i se face dor de mătușa Lucy și se gândește la cadoul perfect pe care ar putea să i-l trimită: un album cu ilustrații în relief despre Londra pentru că așa va fi ca și cum mătușa lui a văzut Londra aievea. Se pune pe treabă, își ia tot felul de slujbe ca să poată să-l cumpere. Numai că cineva îl fură, iar Paddington pornește pe urmele hoțului. Mergi la cinema să vezi prin ce peripeții trece.

Probabil cel mai așteptat film al lunii și chiar al anului este „Star Wars: Ultimii Jedi”, ce va avea premiera pe 15 decembrie. Eroii din „Trezirea forţei” (Star Wars: The Force Awakens) se alătură legendelor galactice într-o aventură epică, ce descifrează mistere ale Forţei vechi de generaţii și scot la lumină adevăruri șocante din trecut. Rey (Daisy Ridley) își continuă drumul epic, alături de Finn, Poe și Luke Skywalker, în următorul capitol din saga, Star Wars: Ultimii Jedi.

Înainte de Crăciun, pe 22 decembrie, cei mici sunt invitați la cinema să vadă animația „Ferdinand”. Copiii vor afla povestea taurul Ferdinand, un uriaș gentil pasionat de mirosul florilor e într-o zi înțepat de o albină. Durerea înnebunitoare îl transformă în cel mai fioros taur de luptă și pățania îl poartă la o coridă. Nimic însă nu îl mai poate convinge să redevină fioros.

Și cei mari se pot distra la cinema pe 22 decembrie, la comedia „Father Figures”, cu Owen Wilson și Ed Helms. Doi frați gemeni pornesc în căutarea tatălui pierdut, pe urmele isprăvilor sexuale ale mamei. Iau la rând toate posibilitățile care se dovedesc a apărea din belșug. O comedie nebună, fără sensibilități și înțesată de staruri - printre potențialii tați fiind și J.K. Simmons, Christopher Walken și Terry Bradshaw.

„Jumanji: Aventură în junglă”, cu Dwayne Johnson va avea premiera pe 29 decembrie! Producătorii au confirmat că filmul nu va fi un reboot sau un remake, ci o continuare a filmului original și un tribut adus lui Robin Williams. Mai mult decât atât, personajul lui Robin Williams - Alan Parrish are aici o apariție prin intermediul unui film de arhivă. În noul film, patru adolescenți descoperă o veche consolă de jocuri video și sunt literalmente atrași în jocul situat în junglă, devenind avatarele adulte pe care şi le-au ales.

Nici emoțiile nu lipsesc de la marele ecran în decembrie. Filmul „Minunea”, cu Julia Roberts și Owen Wilson are premiera pe 29 decembrie și spune povestea emoţionantă a lui August Pullman-Auggie¬ un copil diferit, dar cu o inimă uriaşă. Pentru că s-a născut cu o faţă diferită, nu a fost încadrat în sistemul public de învăţământ, însă acum trebuie să intre la o şcoală publică, în clasa a V-a. Noii colegi, familia şi întreaga comunitate încearcă să îl trateze cu compasiune şi înţelegere.

Ne vedem la cinema!