Blend. Brews & Bites

Despre Blend poți povesti o revistă întreagă - plus încă un articol în numărul următor. E cam cel mai classy loc de pe Piezișă și servește ca o invitație să redescoperi o altă față a studenției chiar și celor care au terminat de ceva vreme facultatea.
Blend oferă servicii excelente atât la nivel de băutură, mâancare dar și le evenimentele pe care le organizează. Propune un decor elegant și plăcut, cu mobilier modern și o terasă spațioasă care te cheamă la relaxare. Inovația pe care o aduce localul e cel mai ușor de observat la capitolul meniu. Pe partea culinară, Blend propune o selecție de preparate clasice americane, de la burgeri apentisanți, la bagels sau costițe delicioase, numai bune pentru a răsfăța și cele mai pretențioase papile. Iar pe 19 decembrie are loc o nouă ediție Blend music winter nights – Christmas Edition cu Matka Acoustic Set, o seară perfectă pentru relaxare dar și pentru a descoperi localul și toate secretele sale.

Încearcă @ Blend. Brews & Bites
La piece du resistance la Blend e bere, dacă ne întrebi pe noi. Localul are vreo 70 de feluri de bere, dintre care 6 sunt la draft, și acordă o atenție deosebită berilor artizanale făcute prin metode tradiționale și care oferă gusturi și arome incomparabile cu ce se mai găsește pe piață. Dacă dacă nu poftești o bere, poți merge liniștit să bei o cafea în timpul zilei.


Str. Piezișa nr.8
0770 552 957
www.facebook.com/Blend.BrewsAndBites