Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente București 12-18 ianuarie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente București 12-18 ianuarie 2018 Share Top 5 evenimente București 12-18 ianuarie 2018


BT Live: E.M.I.L. / Invitat: Tourette Roulette. Seria BT Live începe un 2018 în forță, cu un eveniment energizant, în de ritmuri de ska, punk-rock, alternative rock, funk, disco, electro și rock n roll, iar protagoniștii performance-ului acestui episod sunt E.M.I.L., care predau ștafeta trupei Tourette Roulette (una dintre cele mai versatile trupe tinere de pe scena românească, abordând un gen diferit cu fiecare piesă, oscilând de la funk, hip-hop, disco sau electro, până la blues, trip-hop sau rock’n roll). – 18 ianuarie, ora 21, Control Club.

La Galeria Creart (Piața Lahovari nr. 7) tocmai s-a vernisat pe 11 ianuarie expoziția artistei Andreea Chirică: Why Go Outside When Everything Happens Inside My Head. Lucrările expuse sunt o reprezentare frivolă – WOW, FUN, LOL – ușor de digerat, ușor de uitat, a vieții invizibile, care se consumă dincolo de ecranul telefonului și a calculatorului, dar niciodată complet în afara lor. Andreea Chirică este artist și ilustrator de romane grafice, iar expoziția este deschisă publicului până pe 4 februarie.

Miercuri, pe 17 ianuarie, de la ora 21:30, la Hard Rock Cafe concertează Bucovina, una dintre cele mai titrate trupe de metal din România, anunțând un show ce promite să fie memorabil. Trupa ieșeană este câștigatoare a numeroase premii METALHEAD Awards, an de an, și are deja câteva concerte sold (la Arenele Romane, în 2015, și tot la Hard Rock Cafe, în primăvara lui 2017), descriindu-și sunetul ca fiind: ”folk, heavy and black, mountains and magic, old lore, our country, our history and your listening pleasure”.

De Ziua Culturii Naționale, pe data de 15 ianuarie, Opera Națională București a pregătit un Concert extraordinar. Pe scenă vor evolua soliștii și corul Operei Naționale București, iar programul va include doar compoziții româneşti. Spectacolul are loc în Sala Mare și este programat să înceapă la ora 18:30.

La Expirat – Halele Carol, pe 17 ianuarie se anunță concert mare de rock alternativ, avându-i cap de afiș pe The Mono Jacks, iar în deschidere pe Melting Dice și Rockabella. Trupa The Mono Jacks a lansat până acum un album și două EP-uri primite cu entuziasm de către public și a adunat o bogată experiență live, atât în cluburi, cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută