Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Cum să faci cumpărături ”cu cap” în sezonul reducerilor?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cum să faci cumpărături ”cu cap” în sezonul reducerilor? Share Cum să faci cumpărături ”cu cap” în sezonul reducerilor?


A devenit deja o tradiție ca la două săptămâni după sărbătorile de iarnă, comercianții să dea start sezonului de reduceri. Așadar, dacă nu ți-ai făcut plinul de sărbători, acum e momentul perfect să achiziționezi la preț redus hainele și accesoriile de iarnă de care garderoba ta mai are nevoie. În plus, pare că iarna la noi abia de acum își intră în drepturi.

Pentru a nu cădea pradă cumpărăturilor doar de dragul reducerilor, e bine să țintești articole de îmbrăcăminte pe care le poți purta acum, dar și iernile viitoare. Una dintre piesele de rezistență ale sezonului rece e paltonul. Caută un model clasic, atemporal, dintr-o stofă de calitate, din lână naturală. Alege o nuanță clasică: camel, negru, gri sau una colorată: roșu, muștar, pe care le poți asorta în aproape orice ținută.

Tot cu ocazia reducerilor, vânează o pereche de cizme de piele și o geantă. Nu te năpusti asupra celor în culori și cu modele specifice trendului de acum, ci mai degrabă orientează-te spre modele pe care le vei putea asorta la ținute multiple, timp de mai multe sezoane.

Dacă una dintre rezoluțiile din noaptea de Revelion a fost că te apuci de sport, atunci ai nevoie și de câteva articole sportive. Alege lucruri de calitate și colorate, care te vor ajuta să te simți în largul tău.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută