Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente 19-25 ianuarie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente 19-25 ianuarie 2018 Share Top 5 evenimente 19-25 ianuarie 2018


Hard Rock Cafe București sărbătorește pe 19 ianuarie zece ani de la deschidere, organizând un mega-concert Holograf. În urmă cu zece ani, la petrecerea de inaugurare, tot trupa Holograf a fost cea care a deschis seria de concerte marca Hard Rock, toți membrii donând atunci câte un obiect personal pentru impresionanta colecție de suveniruri a restaurantului, devenind prima trupa românească ce a intrat în circuitul celui mai mare muzeu de obiecte din lumea muzicii, cu peste 80.000 de exponate în cafenelele Hard Rock. – ora 22:30, bilete: 69 / 119 lei.

Oscar Weekend la Cinema Elvire Popesco, între 19-21 ianuarie – festivalul prezintă o selecție a filmelor propuse sau aflate în cursa pentru premiul Oscar la categoria ”Cel mai bun film într-o limbă străină”, iar selecția de anul acesta cuprinde unele dintre cele mai aclamate filme europene din 2017 ca Loveless, regia Andrei Zvyagintsev (RU), 120 BPM, regia Robin Campillo (FR),  Happy End, regia Michael Haneke (AT), Fixeur, de Andrian Sitaru (RO) sau On Body and Soul, de Ildiko Enyedi (HU).

Pe Bune Live este un podcast cu oameni creativi despre felul în care au ajuns cine sunt și întrebările pe care și le pun. Pe 22 ianuarie, de la 19:30, Patrick Brăila, Mihaela Drăgan, Elena Vlădăreanu, Luiza Vasiliu și Alex Tocilescu vor povesti cu sinceritate, timp de o oră și jumătate, despre fricile, limitările și problemele cu care se confruntă, dar și despre cum munca pe care o fac îi definește ca oameni. Eveniment organizat de DoR (Decât o Revistă).

”I Am At My Most Beautiful When I Am Alone”, expoziția solo a artistei Lea Rasovszky mai poate fi vizitată la galeria Mobius până pe 31 ianuarie. ”Frumusețea singurătății este ceva despre care nu vorbim suficient. Despre momentul în care fața cuiva înflorește în întuneric, precum o plantă rară care nu va înceta să existe” – Diana Marincu, curator.

Joi, 25 ianuarie, la Clubul Țăranului este primul concert The Amsterdams din 2018, într-o nouă formulă. Trupa de indie-electro va cânta piese de pe toate cele 4 albume lansate (cel mai recent fiind “Eternity for dummies”, 2016), dar și compoziții noi, în premieră. Componența actuală este: Andrei Ungureanu, Ovidiu Bejan, Andrei Hațegan, Dragoș Crifca, Gabriel Ciocan.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută