E timpul să începi să fii cine vrei să fii!

Asta e deviza echipei Maxfitness în luna ianuarie așa că cele mai tari și avantajoase pachete și abonamente le găsești doar aici!
Începe cu cei mai buni traineri, în cea mai plăcută atmosfera unde ai la dispoziție cele mai multe si performante echipamente!
După sărbători oamenii vin la sala de obicei in număr mult mai mare conștienți de faptul ca s-au supraalimentat si vor sa-si recapete cat mai repede tonusul.
Esențial in demersul lor este ambiția si disciplina atât in sala de antrenament cat si in alimentație.
De restul ne ocupam noi!
Avem abonamente personalizate, poți combina dintr-o multitudine de clase unde ai Fitness-ul gratuit! Abonamentele încep de la 50/ luna sau poți opta pentru un abonament de 990/ an cu acces nelimitat la toate clasele + ședințe gratuite la masaj, sauna si solar. Ce crezi, poți achita abonamentul in 2 rate! Tentant, nu?
Noutatea o reprezintă faptul ca am început Clasa de Spinning într-un studio nou nouț :).
Prima ședința este gratuită!  Daca nu te acomodezi sau nu ți se potrivește poți opta pentru alte clase de grup care îți îmbunătățesc toate funcțiile corpului, te ajută să pierzi din greutate, eliberează stresul, îți întăresc sistemul imunitar și reduc riscul anumitor afecțiuni: aerobic, step-aerobic, TRX, body-pump, „Vreau să slăbesc” sau cea mai distractiva clasă Kangoo Jumps!

Orice ai alege, principalul e să faci mișcare.
Prin sport te deconectezi de stres, gânduri negative și, lucrul cel mai important, te conectezi la tine și la corpul tău.
Începe acum! Live Max # Be Fit