Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

FREE IN BRAȘOV | Jazz, lansări de carte și filme de dragoste

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii FREE IN BRAȘOV | Jazz, lansări de carte și filme de dragoste Share FREE IN BRAȘOV | Jazz, lansări de carte și filme de dragoste


Love Story Festival

Un amestec romantic de filme de dragoste clasice și noi ne așteaptă la Cinemateca Patria și la Cinema One în intervalul 8-14 februarie. Aproape toate aceste filme au intrare liberă, iar printre acestea se numără, pe de o parte, clasicele „Casablanca” și „Mic-dejun la Tiffany’s”, „Absolventul”, dar și filme recente, cum ar fi „Cincizeci de umbre descătușate”, „Strigă-mă pe numele tău” și „Zi după zi”. Programul integral al festivalului este disponibil atât pe pagina de Facebook a acestuia, cât și pe site-ul lovestoryfestival.ro. Nu ai nicio scuză să nu îți duci jumătatea la un film la dragoste în luna dedicată iubirii!

 

Lansare de carte: Vlădăreanu & Sifft

Pe 9 februarie, de la ora 18, la Tipografia se lansează „Bani. Muncă. Timp liber” de Elena Vlă- dăreanu și „dadi” de Sebastian Sifft. La eveniment vor participa autorii și coordonatoarea colecției Vorpal, Svetlana Cârstean. Întâlnire moderată de Adrian Lăcătuș și Robert Gabriel Elekeș.

 

Chamber jazz: Alex Simu & Lucian Ban

Pe 10 februarie, de la ora 19, Centrul Multicultural al Universității „Transilvania” din Brașov prezintă, la parterul Rectoratului, un concert de chamber jazz dedicat unuia dintre cei mai originali clarinetiști ai jazzului modern – Jimmy Giuffre.

 

Lansare de carte: „Dresoarea” & „Tu”

Pe 16 februarie, începând cu ora 18, la Librăria Humanitas din Piața Sfatului se lansează cărțile „Dresoarea” și „Tu”, în prezența autoarei Cristina Nemerovschi și a traducătoarei Anca Zaharia, un eveniment din cadrul Cenaklubului Tiuk, organizat și moderat de Mihail Vakulovski.

 

Expoziție: Speechless, de Diana Ioana Bobeș, la HOF

Până pe 25 februarie, la HOF vedeți prima expoziție semnată de Diana Ioana Bobeș, visual artist care prezintă publicului o colecție de lucrări făcute din creion, cu o tușă digitală, prin care semnalează prăpastia imensă care desparte animalele de oameni: comunicarea.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută