Culinary delights at Charlie

De când Chef Horia Simon și echipa sa au luat controlul bucătăriei Charlie, conceptul culinar al localului s-a schimbat și au fost introduse o serie de preparate noi - multe vi le-am mai prezentat și în trecut. Bucătăria Charlie își ia inspirația din viața și filmele lui Charlie Chaplin, referințe ce vor ajuta la concretizarea identității culinare. Luați acest text ca un friendly reminder să treceți pe la ei și să le luați meniul la puricat. N-o să regretați deloc.
Probabil știți deja că Charlie pune acum accentul pe preparatele gătite exclusiv cu produse de sezon, în stil fine dining, cu ingrediente de origine locală și luate de la micii producători, pentru a reda o experiență culinară completă și deosebită, pe care doar aici o putem avea. Încercați un file de păstrăv (ecologic) la cuptor, ușor crocant, combinat cu u piure de dovleac și sote de ciuperci de pădure ca să înțelegeți, de fapt, cum trebuie gătit peștele. Sau, dacă vreți ceva o idee mai light (dar la fel e spectaculos) vă recomandăm salata de sparanghel, cartofi fierți, gălbenuș confiat și sos Hollandaise. Evident, totul merge mult mai bine cu ceva strong și bun alături, dar aici nu prea ne băgăm noi, așa că mergeți pe recomandarea chelnerului la capitolul cocktails.


Piața Muzeului 3
0741 055 821
www.facebook.com/charliepubcluj