Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

City Life de București 9-15 martie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Life de București 9-15 martie 2018 Share City Life de București 9-15 martie 2018


Bucureștiul se dezmorțește din ce în ce mai tare și anunță o perioadă foarte plină, ca o avanpremieră pentru lunile care vor veni cu o abundență de activități de timp liber. Nu ne rămâne decât să scoatem bicicletele de la iernat, ochelarii de soare sau tenișii (sau orice altceva ne inspiră să ieșim din casă) și, pentru că avem toți aliații de parte noastră, să explorăm toate evenimentele de neratat care ni se oferă.

Concert BT Live: Omul cu șobolani. Invitații: Four of a Kind

Joi, 15 martie, BT Live prezintă un nou concert la Control Club. De data aceasta, pe scenă vor urca Omul cu șobolani (OCS) și invitații: Four of a Kind. Înființată în 1997, trupa OCS avea să devina emblema unei generații nonconformiste și să schițeze primele direcții ale scenei alternative românești alături de alți câțiva pioneri, detașâdu-se de mainstream-ul autohton. Deși nu mai au nevoie de prezentare, membrii OCS sunt: Dan Amariei, Nicolae Aramă, Radu Andrei și Mihnea Dobrotă. Trupa care va prelua ștafeta, Four of a Kind, este un proiect muzical proaspăt, apărut în 2015, stilul abordat tranzitând între indie rock, post-punk și altervativ. Four of a Kind înseamnă Cosmin Hamza (voce), Sorin Sega (chitară), Edi Nicolaescu (tobe) și Victor Frunză (bas). – ora 21, bilete: 30 de lei.

PREMIERĂ: Balul sinucigașilor

Teatrul Nottara are o nouă premieră la început de martie: Balul sinucigașilor. Creație colectivă a trupei Splendid (Le Splendid – trupă de teatru înființată în 1974 de un grup de autori și actori francezi), spectacolul este o comedie spumoasă, cu elemente de magie și cu inserții holografice, în regia lui Iulian Furtună. – 11 martie, ora 19:00, Sala Horia Lovinescu.

CONCERT: Therion

Formația suedeză Therion va ajunge în România pe data de 11 martie, la club Quantic, pentru un concert ce face parte din turneul european de promovare a noului material discografic „Beloved Antichrist”, o operă rock inspirată din „A Short Tale Of The Antichrist” de Vladímir Soloviov. În deschidere, pe scenă vor urca trupele: Imperial Age , Null Positiv, The Devil. – ora 18:00.

EXPOZIȚIE: Sounds like a book

Până pe 13 martie mai poate fi văzută la Galeria Posibilă expoziția „Sounds like a book”. Proiectul reunește cărțile-obiect rezultate în urma workshop-ului care a avut ca temă „Liniștea”. Sounds like a book este o platformă de promovare a realizării autonome de cărții obiect și de artist, care se adresează celor interesați de cartea ca mediu artistic și de exprimare.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută