Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

foodpanda delivery

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii foodpanda delivery Share foodpanda delivery


Cu servicii ca foodpanda, chiar nu mai ai nevoie de-o bucătărie, doar dacă vrei tu să-ți dezvolți niște abilități. La orice oră te lovește foamea, accesezi instant peste 70 de restaurante din oraș și după câteva clickuri în aplicație (sau mișcări din deget pe mobil) plasezi comanda. Mâncarea ajunge la tine în cel mai scurt timp, mai ales că băieții care se ocupă cu livrarea mai nou sunt pe biciclete, așa că nu trebuie să se streseze nimeni cu traficul Clujului. Mai mult, dacă ți-ai comandat de cam 15 lei, nici măcar nu trebuie să plătești livrarea.
E un serviciu super convenabil, dar știm că toții că atunci când ai pofta de ceva specific, în special de niște „Mc”-uri, trebuie să-ți tragi blugii pe tine și să ieși din casă. Mă rog, asta până acum. foopanda va livra acum și de la McDonald’s. Da, ai citit bine, dar în cazul în care crezi că te lasă ochii acum la nevoie, o să îți repetăm: poți să-ți comanzi direct de la “Mc” prin foodpanda și să te răsfeți cu mâncarea lor direct la tine acasă. Nu știm cum gândesc alții, dar pentru noi gândul „ce fain ar fi dacă McDonald’s ar livra și acasă” a fost mereu puternic, mai ales după o noapte intensă de ieșit în oraș. E okay, nici nouă nu ne-a venit să credem inițial dar am fost asigurați de echipa foodpanda că nu-i păcăleală de luna martie. Așa că data viitoare când ți-e poftă de-un “Mc”, ține minte că poți intra pe foodpanda să-ți comanzi de acolo ce vrei. Pentru că da, mai vine și muntele la Mohamed uneori.

www.foodpanda.ro  

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută