Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente în Timișoara: 16-22 martie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente în Timișoara: 16-22 martie 2018 Share Top 5 evenimente în Timișoara: 16-22 martie 2018


TEATRU
1. Vezi Secretul fericirii 16 martie, ora 20.00 Sala Operei Naționale
Am un pont, rămâne între noi, dar sunteți rugați să-l dați mai departe, știm unde va fi „Secretul fericirii”.

Vestea poate fi covârșitoare pentru mulți, dar asta este, avem informația: locația este Sala Operei Naționale, ora 20.00, 16 martie. Actorii Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu și Dan Bordeianu te sfătuiesc: „încearcă să uiti… Să uiti tot ce știi despre stereotipuri, metafore, secrete…”. „Secretul fericirii” este o piesă despre cum ne trăim iubirile și relațiile, deșteaptă și amuzantă.

Preț bilet: 80 lei / 60 lei.

CONCERT
2. Vezi Nightlosers 16 martie, ora 21:00 Reflektor Venue. De la Nightlosers, aflăm pe 16 martie în Reflektor Venue că „Dragostea-i ca și o râie” într-un fusion blues-rocko-vioristico-transilvan. Concertele Nightlosers sunt de neuitat, o experiență mereu de povestit.

STAND-UP
3. Vezi Two Men Show 17 martie, ora 19:00 Filarmonica Banatul. Pe vremuri aveam brigăzi artistice care susțineau spectacole de comedie. Apoi am avut numeroși actori de comedie înghesuiți pe câte un afiș alături de o mulțime de cântăreți de muzică ușoară. Am avut și ceva trupe de comedie sau show-uri tv de comedie.

Numai că s-a rupt ceva și treaba n-a mai mers. Noroc cu curentul stand-up care a venit și a împrospătat totul, noul val de comedianți stand-up dominând sălile de spectacol, de la cele consacrate din teatre sau săli polivalente la cele neconvenționale din baruri, cafenele sau cinematografe.

Pe 17 martie sunteți invitați la Filarmonica Banatul, de la ora 19.00 la spectacolul „Two Men Show”. Stand Up cu Badea & Natanticu@Timișoara.

SPECTACOL
4. Vezi Gașca Zurli 19 martie, ora 19:00 Sala Sporturilor „Constantin Jude” Gașca Zurli are spectacol pe 19 martie la Sala Sporturilor ”Constantin Jude”. Va fi prezentată noua producție a celei mai iubite găști pentru copii, ”Lumea lui Mulțumesc”, scopul acesteia fiind acela de a-i învăța pe copii valorile prieteniei.

SPECTACOL
5. Vezi Argentango 21 martie, ora 19.00 Filarmonica Banatul. Spectacol de neratat pentru cei care visează la tărâmuri sud-americane, tangouri pasionale sau la răzbunări romantice de tip Zorro.

Filarmonica Banatul (Sala Capitol) propune pentru 21 martie, de la ora 19.00 evenimentul româno-argentinian „Argentango”. Atenție la voce, îi aparține Analiei Selis.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută