Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free in Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Sibiu Share Free in Sibiu


Debirocratizare la Primăria Sibiu. Dări online

Primăria Sibiu a lansat un instrument de plată rapidă a impozitelor și taxelor locale, FĂRĂ CONT, FĂRĂ PAROLĂ prin intermediul căruia puteți achita impozitul pe clădire, teren sau autovehicul sau taxa de salubritate. Acccesați platforma de e-administrație de pe site-ul www.sibiu.ro și dați click pe butonul PLATA XPRESS. Un pas înainte spre modernizare.

 

Expo Arhitectura și arta

Sala Expo a Primăriei Sibiu vă invită până în 31 martie să vizitați expoziția ”Arhitectura și arta” din Piața mare. Intrarea este liberă.

 

Festival Creative Buzz

Festivalul handmade Creative Buzz susține și promovează artiștii și artizanii din România. între 30 Martie – 1 Aprilie în sediul FDGR din Piața Mare.

 

Expo Hans Hermann

Hans Hermann a fost o personalitate a societăţii artistice româneşti. Detalii despre el găsiți în expoziția deschisă la Casa Teutsch.

 

ESENȚIAL “Festivalul peștelui durabil”, eveniment în premieră, se va desfășura în perioada 31 martie – 1 aprilie, la Hotelul Ramada

La concurs va fi prezent și cunoscutul bucătar Radu Zărnescu, care va coordona o competiție de live cooking, însoțită de o degustare de vinuri, în sala Atlas a Hotelului Ramada. În 1 aprilie se va desfășura concursul culinar live, cu o tematică referitoare la un fel principal din pește gătit la cald pentru o persoană și prezentat pe două platouri, pregătindu-se un bufet festiv din pește.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută